Meesterslager: Een titel met naam

Uw slager mag de titel ‘Patroon-Meesterslager’ dragen. En indien de titeldrager in dienst is bij een werkgever mag hij zich ‘Meesterslager’ noemen.

Hij heeft bewezen, naast zijn ambacht, kennis te hebben van een breed culinair vlak als wijnen, kaas en kaasspecialiteiten, wild en gevogelte , vis en visspecialiteiten, groenten en fruit en moderne bereidingstechnieken.

Tevens heeft hij/zij de eindtoets met keuring en de Meesterproef onder toeziend oog van twee examinatoren goed doorstaan.

Met de toetreding heeft hij/zij zich verplicht de aangeboden trainingen en cursussen te blijven volgen en in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

De verkregen titel is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Elke 2 jaar zal hij/zij een nieuwe toets en keuring ondergaan om de hoogste titel binnen de slagersbranche te mogen blijven dragen. Met trots!Hoogste Slagersgilde

De vereniging Nederlandse Meesterslagers is een oude traditie in een nieuw en modern jasje. Het bundelen van krachten en het delen van de kennis zoals we bij de Gilden uit de Middeleeuwen al kenden, was een garantstelling voor kwaliteit en vernieuwing.


Deze vereniging heeft zich echter aangepast aan de hedendaagse culinaire consument en de moderne eetgewoonten. Zij stelt aan haar leden, naast kennis van het slagersambacht, een brede culinaire kennis in woord en daad. Constante bijscholing en aanpassing aan het verkoopassortiment zijn hierbij van essentieel belang, in een omgeving die voldoet aan de strengste eisen en voorschriften.

De leden dienen met het uitoefenen van hun ambacht een voorbeeld te zijn voor collega-ondernemers en een vraagbaak voor zijn of haar klanten, op een breed culinair vlak en van hoog niveau. Een niveau welke 2-jaarlijks zal worden getoetst door onafhankelijke, strenge keurmeesters.

Elke 2 jaar zal hij/zij een nieuwe toets en keuring ondergaan om de hoogste titel binnen de slagersbranche te mogen blijven dragen. Met trots!

Wat mag u van uw Meesterslager verwachten?

Uw ‘Meesterslager’ staat garant voor kwaliteit, keuze vakmanschap en service. Dit voor zowel vlees en vleeswaren als ook voor de geboden aanvullende specialiteiten als salades, specials, maaltijden, hapjes schotelwerk en overige producten die uw maaltijd en overige eetmomenten tot een smaakfestijn zullen maken.

Uw ‘Meesterslager’ kan en zal u adviseren bij het samenstellen van een maaltijd, menu, bijeenkomst, party of andere feestelijke aangelegenheden.

Uw ‘Meesterslager’ zal u met regelmaat verrassen met nieuwe producten en trends, inhakend op de steeds wisselende eetgewoonten van de hedendaagse culinaire consument.

Uw ‘Meesterslager’ stelt gastvrijheid , service en advisering hoog in het vaandel in een winkelsfeer en ambiance waarin u zich als gast thuis voelt.

Voor vragen, informatie of opmerkingen over de organisatie kunt u contact opnemen met uw “Patroon Meesterslager”.

  Mijn account


  Contactgegevens
 

  Openingstijden


Like ons op Facebook